sanitair renovatie

Sanitair

Ervaren vakman voor uw sanitair

U zoekt een ervaren vakman voor uw sanitair? Reken op Billy Lowie! Lekkende buizen, ontstoppingen, afbraakwerken, renovatie badkamers en meer!

Uw sanitair heeft vakman nodig!

De sanitaire installatie behoort tot een van de belangrijkste technieken in een woning. Het is dus logisch dat een perfect beheerste installatietechniek cruciaal is voor een optimale en blijvend goede werking.

Doe daarom steeds beroep op een bekwaam installateur of reparateur!

Contacteer ons voor:

 • Algemene sanitaire werken
 • Afbraakwerken
 • Totaalrenovatie van oude badkamers, onderhoud, herstellingen
 • Plaatsen van waterleidingen – gasleidingen en afvoeren
 • Installeren en renovatie van toilet, lavabo, muren, vloeren, kranen
 • Installatie van badkamermeubels
 • Installatie van tijdelijke badkamers
 • Aansluiten van sanitaire toestellen allerlei

Al uw mogelijkheden kennen? Contacteer ons!

Doet uw oude installatie het niet meer naar behoren?
Heeft uw centrale verwarmingeen onderhoudsbeurt nodig?
Lekt uw kraan, bad of zijn er andere sanitaire problemen?

Contacteer vakman Billy Lowie voor aanleg, onderhoud en herstellingen van al uw sanitair.

Plaatsen en leveren van sanitaire voorzieningen

Alle sanitaire toestellen, zoals kranen, closetcombinaties, baden, douchebakken, wastafels enz. kunnen door vakman Billy Lowie worden geleverd en onderhouden. We maken gebruik van kwaliteitsmerken waaronder Grohe en Duravit, waardoor een lange levensduur van uw sanitair wordt gegarandeerd!

Herstellingen

Zit u thuis met een verstopte WC of afvoer?
Blijft die vervelende kraan maar lekken?
Heeft u last van geurhinder in uw badkamer of WV?

Wil u zeker zijn van kwaliteit en ook niet te veel betalen voor nodige herstellingen?
Twijfel dan niet ons te contacteren!

Wij voeren grote en kleine herstellingen uit aan huis zoals:

 • Depannages
 • Rioleringen
 • Ontstoppingen
 • Leegpompen van kelders

En veel meer!
Contacteer ons om al uw mogelijkheden te kennen!

Dringende herstellingen? Reken op ons!

Badkamerrenovatie

U denkt misschien dat de ruimte van uw badkamer gewoon niet toelaat om uw droom te doen uitkomen? Niets is minder waar! Zelfs met een beperkte ruimte kunnen we een prachtig resultaat neerzetten. Wees dus niet bang om uw dromen waarheid te laten worden. Contacteer ons en doe beroep op onze expertisen en werkijver!

Hoe gaan we te werk?
U neemt contact met ons op en vertelt ons hoe uw droombadkamer eruit ziet. Wij vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en indien u ons de renovatie van uw badkamer wil toevertrouwen, maken we een afspraak om de badkamer in detail te komen opmeten. Daarna kunnen wij u een prijsofferte op maat bezorgen. Hebben we een akkoord? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Renovatiewerken zonder overlast!
Tijdens de ganse duur van de werken (uitbraak, sanitair, tegels, schrijnwerkerij, schilderwerken, elektriciteitswerken) wordt de overlast tot het absolute minimum beperkt. Omdat wij weten waar we mee bezig zijn en over voldoende ervaring beschikken, zullen onze werken elkaar naadloos opvolgen. Zo hoeft u niet te lang te wachten op uw nieuwe of vernieuwde badkamer!

Regenwaterrecuperatie en waterpomp plaatsen of vernieuwen

Als u een nieuwe woning bouwt, of grote verbouwwerken uitvoert, is regenwaterrecuperatie een must. Wij kunnen ervoor zorgen dat u het regenwater kunt recupereren en gebruiken voor uw dagelijkse bezigheden. Het toilet doorspoelen, de auto wassen, de tuin besproeien, de vaat wassen kan allemaal met regenwater.

Stel uw vraag

Stuur ons een e-mail, of bel gerust voor meer informatie, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden uitgebreid te bespreken en u te adviseren welke oplossing het best bij u past en hoe we dit zo kostefficient mogelijk kunnen implementeren. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend. Mochten wij onverhoopt toch niet bereikbaar zijn, nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op.

Met vriendelijke groet,