herstelling verwarming

Verwarming

Voor verwarming moet u bij Billy Lowie zijn.
Installaties, herstellingen en onderhoud van ketels, centrale verwarming, vloerverwarming en meer!

Welke verwarming past bij mij?

Bij het laten installeren, renoveren of herstellen van een centrale verwarmingsketel, rijzen er vaak een heleboel vragen:

 • Welk merk van ketel neem ik nu best?
 • Welke radiatoren passen in welke ruimte, en welk vermogen hebben die dan nodig om die ruimtes perfect te verwarmen?
 • Plaatsen we nog thermostaatkranen op de radiatoren om extra energie te besparen?

Heel wat mensen kunnen wel wat hulp en advies gebruiken voor het maken van de juiste keuze voor hun woning. Twijfel dus niet ons te contacteren, daar zijn wij voor!

Kostprijs verwarming

De manier waarop je woning verwarmd wordt heeft een grote impact op de kostprijs en het comfortgevoel. Welke centrale verwarming je moet kiezen, zal afhangen van de gewenste cv-ketel en de verwarmingstoestellen. Een verwarmingsketel zal de energiebron zoals elektriciteit, aardgas, stookolie of hout omzetten naar warmte.

De kostprijs van een installatie is ongetwijfeld de belangrijkste factor die zal bepalen welke verwarmingstoestellen er gebruikt worden. Contacteer ons voor meer info over de kostprijs van verschillende verwarmingssystemen.

Verwarming zelf aanleggen?

Als je handig bent en je hebt kennis van zaken, dan kan je jouw verwarmingsinstallatie zelf aanleggen. Weet je toch niet goed waar te beginnen? Dat laat je die karwei beter over aan een vakman. Immers, een goed werkende verwarming vormt de basis voor een gezellige woning.

Er komt heel wat kijken bij het installeren, onderhouden of herstellen van verwarmingsinstallaties. U kunt beroep doen op onze kennis, ervaring en werkijver voor:

 • Montage en installatie van centrale verwarming, ketels (gas, mazout, olie), vloerverwarming of muurverwarming
 • Afbraak
 • Renovatie
 • Nieuwbouw
 • Plaatsen van leidingen en toebehoren
 • Leidingnetwerk collectors aansluiten
 • Radiators in alle maten en gewichten ophangen en aansluiten
 • Isoleren van buizen
 • En veel meer

Al uw mogelijkheden kennen? Vraag het ons!

Onderhoud en herstellingen

Is uw verwarmingsinstallatie toe aan onderhoud, depannage of vervanging? Ook dan kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Lekken uw cv-leidingen?
Hapert uw ketel?
Is uw radiator stuk?

Billy Lowie klaart de klus: wij herstellen uw verwarming snel en efficiënt. Zodat u meer kosten en energieverlies vermijdt.

TIP: Laat uw verwarming regelmatig nakijken, bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse of tweejaarlijkse verplichte onderhoud van uw ketel. Zo vermijdt u herstellingen aan uw verwarming die u duur te staan komen.

Verwarmingsketel kiezen

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe cv-installatie. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en verbruik kan je kiezen uit heel wat mogelijkheden:

Hoogrendementsketels: Hoogrendementsketels werken op aardgas of mazout (stookolie) en hebben een hoger rendement ten opzichte van de conventionele gasketel.

Condensatieketels: De condensatieketel is de nieuwste generatie verwarmingsketels waarmee gestookt kan worden op aardgas of stookolie.

Verwarmingsketel in combinatie met warmtepomp: Warmtepompen halen het grootste deel van hun energie uit de nabije omgeving. Hierdoor zijn ze bijzonder milieuvriendelijk en energiezuinig.

Zonneboiler: In deze collectoren bevindt zich water dat opgewarmd wordt door zonnestralen. Het opgewarmde water kan vervolgens gebruikt worden in de badkamer of voor het zwembad.

Heeft u vragen voor ons?
Kunnen wij u ergens mee helpen, zoals met een gratis offerte?
Twijfel dan niet ons te contacteren!

Stel uw vraag

Stuur ons een e-mail, of bel gerust voor meer informatie, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden uitgebreid te bespreken en u te adviseren welke oplossing het best bij u past en hoe we dit zo kostefficient mogelijk kunnen implementeren. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend. Mochten wij onverhoopt toch niet bereikbaar zijn, nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op.

Met vriendelijke groet,