Airco’s hasselt

aircos hoeselt

Voor airco’s in hasselt zit je goed bij Billy Lowie.

 • Installatie van airco’s in hasselt
 • Herstellingen in hasselt
 • Onderhoud in hasselt
 • Mobiele airco in hasselt
 • Splitsysteem in hasselt
 • Mono-block in hasselt

En veel meer!

Voordelen airconditioning plaatsen in hasselt

Een airco installatie in hasselt biedt tal van voordelen voor particulieren en bedrijven:

 • De temperatuur in het gebouw blijft constant en zorgt voor een comfortabeler gevoel waardoor uw lichaam zich niet constant hoeft aan te passen
 • Een constant binnenklimaat zorgt voor betere prestaties op het werk en thuis
 • Dakappartementen, werfcontainers en zolderruimtes kunnen in de zomer snel opwarmen en een benauwd gevoel veroorzaken. Met een airconditioning-installatie controleert u de temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte. Dit maakt uw leven aanzienlijk behaagijker en aangenamer

Wist u trouwens dat airconditioning meer doet dan alleen maar de lucht koelen?

De installatie filtert de lucht namelijk ook van allerlei onzuiverheden. Ook ultrafijne stofdeeltjes die rondvliegen en we niet altijd kunnen zien.

Boven op de luchtfiltering onttrekt het toestel ook vocht aan de lucht. De kwaliteit van de ingeademde lucht gaat er met een airco hasselt gevoelig op vooruit.

Installatie airco in hasselt door een vakman

De buitenunit wordt veelal een plat dak of tegen de buitenmuur bevestigd. Daarnaast moeten er ook gaten geboord worden in de muur, om de buiten- en binnenunits met elkaar te verbinden. We raden je dan ook aan om de installatie van de airco in je slaapkamer door een vakman te laten doen! Wil je meer weten over de verschillende modellen en over de prijs van airco in je slaapkamer? Vraag het ons gewoon!

Airco in hasselt herstellen of schoonmaken

Uw airconditioning in hasselt is toe aan een onderhoud of u wil uw airco laten herstellen of laten schoonmaken? Reken op onze expertise! Het onderhoud van uw airconditioning, warmtepomp- en ventilatiesystemen is één van de belangrijkste factoren voor een optimaal rendement en een lange levensduur van uw installatie.

De prijs van een onderhoudsbeurt in hasselt verdient u meteen terug door een lagere energiefactuur!

Mobiele airco hasselt

Om warmte buiten te houden en binnen een aangename temperatuur te behouden, is een mobiele airco in hasselt een ideaal hulpmiddel.

Mobiele airco's in hasselt zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar:

 • Mono-block systeem
 • Splitsysteem

Het mono-block systeem in hasselt komt veruit het meest voor en is eenvoudig te (ver)plaatsen en voert de warme lucht af via een slang naar buiten. Het splitsysteem heeft een hoger koelvermogen en heeft als extra voordeel dat het luidruchtigste deel buiten wordt geplaatst.

Split-airco hasselt

De single-split airco in hasselt is ideaal om één kamer te verkoelen. De split-airconditioner binnen unit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit, zodat de binnen- en de buitenunit een ‘paar’ vormen.

Met multi-split airco in hasselt kan je meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnen unit. Er kunnen tot negen binnen units aangesloten worden op één buitenunit. Bovendien zijn er binnen units in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar, zodat je in elke kamer met de geschikte binnen unit kan afwerken.

Verkoelen én verwarmen in hasselt

Naast koelen kunt u ook verwarmen met airco in hasselt. Daarvoor heeft u een zogenaamde warmtepomp nodig.

Normaal gezien koelt een airco hasselt de binnenlucht en wordt de warmte naar buiten via de buitenunit afgevoerd. Bij een warmtepomp kunt u dankzij een omkeerventiel dat proces omdraaien: de warmtepomp gaat dus binnen verwarmen en de koude lucht naar buiten afvoeren.

Ook voor installatie en herstelling van warmtepompen kunt u ons inschakelen. Ontdek er hier meer over.

Alle mogelijkheden kennen bij ons voor airco’s in hasselt? Twijfel niet ons te contacteren!

Stel uw vraag

Stuur ons een e-mail, of bel gerust voor meer informatie, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Wij maken graag een afspraak met u om de diverse mogelijkheden uitgebreid te bespreken en u te adviseren welke oplossing het best bij u past en hoe we dit zo kostefficient mogelijk kunnen implementeren. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend. Mochten wij onverhoopt toch niet bereikbaar zijn, nemen wij altijd binnen 24 uur contact met u op.

Met vriendelijke groet,